Metamorphosis meseterápia

A meseterápia alapját az a felismerés adja, hogy minden élethelyzetnek megvan a maga mesebeli párja.

A mesecsoportokon egyszerű és természetes módon mesemondás és -hallgatás zajlik, amit verbális vagy épp játékos feldolgozás követ. Ilyenkor nem teszünk mást, mint a célzottan választott mesékkel adunk olyan viselkedés- és gondolkodásbeli mintákat és a mesélést követő feldolgozás során előkészítjük a lehetséges jövőbeli választásokat. Fontos, hogy mese biztonságot nyújt, hisz mindenki annyit tesz magáévá belőle, amennyit éppen elbír.

A foglalkozások során élethelyzeteinket próbáljuk a mese szemszögéből vizsgálni, feltérképezzük saját erősségeinket, vágyainkat, lehetőségeinket, oldjuk belső szorongásainkat és félelmeinket.

Havi egy alkalommal várom szeretettel az édesanyákat az anyacsoportba, ahol az anyasággal kapcsolatos szerepeinkre kerül a fókusz és havonta egy alkalommal várom mindazokat, akiket érdekel a mesék világa és a saját belső kincseik felfedezése.

A foglalkozásokat tartja:

Jelentkezés és információk:

+36 20 411 6019
uveghegyen@gmail.com

Elérhetőségünk

Amennyiben kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba központi e-mail címünkön vagy szakembereink elérhetőségein.

pszichokikoto.fejlesztes@gmail.com

2112  Veresegyház, Állomás u. 19.

Időpontot szeretne kérni?

A Mozaik Fejlesztő Térbe egy űrlap kitöltésével tud bejelentkezni, melyet az alábbi gombra kattintva tud megnyitni. Az űrlap kitöltése előtt kérem, olvassa el adatkezelési tájékoztatónkat!