Tipegő Talpak – Kortárskapcsolat Ébresztő 9-36 hónapos korig

Várunk szeretettel kisgyermekeddel minden héten csütörtök délelőtt 9-11 óra között.
Célunk, hogy olyan gyermekeknek biztosítsunk lehetőséget kortásaikkal való ismerkedésre, akik nem járnak bölcsődébe, otthon vannak édesanyjukkal vagy édesapjukkal.

Ebben a két órában nem gondozás történik, hanem a szülőknek lehetősége nyílik, hogy eljöjjenek gyermekeikkel együtt egy olyan időtöltésre, ahol még nem szükséges az elválás, azonban teret kapnak, hogy hasonló korú pajtásaikkal játszhassanak együtt. Mindeközben a szülők is beszélgethetnek egy jót.

Ebben az időszakban szabad a vándorlás a mozgásos, a kreatív és a játszószoba között.
Lényeg, hogy a gyermek együtt, felszabadultan mozoghat, alkothat és játszhat társaival, miközben az édesanyja is jelen van.
Ezzel a lehetőséggel igyekszünk a csemetékhez közelebb hozni a közösségi élményeket és apránként lépkedni a bölcsődei, óvodai élet felé.

Kérünk, hogy csak egészséges gyermekkel érkezz! Amit hozni érdemes: innivaló, pelenkázáshoz eszközök, váltóruha, váltócipő, szükség esetén elemózsia.

Maximális létszám 10 szülő-gyerek páros.

Minden esetben jelentkezés szükséges.

Szolgáltatás díja: 2 000 Ft/óra, 4 000Ft/alkalom

Jelentkezés és információk:

pszichokikoto.fejlesztes@gmail.com

Elérhetőségünk

Amennyiben kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba központi e-mail címünkön vagy szakembereink elérhetőségein.

pszichokikoto.fejlesztes@gmail.com

2112  Veresegyház, Állomás u. 19.

Időpontot szeretne kérni?

A Mozaik Fejlesztő Térbe egy űrlap kitöltésével tud bejelentkezni, melyet az alábbi gombra kattintva tud megnyitni. Az űrlap kitöltése előtt kérem, olvassa el adatkezelési tájékoztatónkat!